top of page
Søk
  • Forfatterens bildeNordvest Portservice

Opp et nivå!

Det forsetter å være et heftig trykk i port bransjen, og med det kommer nye utfordringer. Men sant skal sies at dette er luksus for oss i Nordvest Portservice.Det har vært meget stor pågang siden sist dere hørte fra oss, og trykket forsetter å øke.

Noe som igjen har ført til det har vært stille en stund. Men vi tar oss tid til litt "ferskt" nytt fra port bransjen.


Vi må innrømme at vi gikk inn i 2019 litt forsiktig, og hadde planer om å greie oss igjennom året uten behov for mer arbeidskraft. Det gikk derimot ikke lang tid før "den boblen sprakk".

Allerede i andre måneden av året skjønte vi at dette ikke ville gå med mengden arbeid som strømmet på. I prosessen var vi meget heldige å komme i kontakt med en som allerede hadde erfaring fra yrket.Hils på Yngve. Vår nye servicetekniker som bor i Kristiansund, men vil være der det er mest behov for han.


Yngve har jobbet for vårt felles bindeledd; PortXpert, Port Innlandet i Hamar, hvor han har opparbeidet seg et rykte for å være en hardtarbeidene og pålitelig fyr.

Noe vi i Nordvest Portservice la raskt merke til. Og vi setter stor pris på det han har med seg, både av erfaring og som person.


Han ser kanskje litt små morsk ut, men gubben er snill som et lam.

Vi ønsker han iallefall velkommen ombord.Vi har hatt flere store prosjekter i det siste, med flere i kommende fremtid.

Kundene fortsetter med å ta kontakt, og vi jobber på spreng for å yte like god service til absolutt alle sammen, dette er noe vi kjenner litt på, men føler vi har rimelig god kontroll.


Noen av prosjektene vi har jobbet med den siste tiden er avbildet under:


Averøy Kommune
Selve monteringen av disse beistene gikk på den berømte millimeteren, men resultatet ble heftig. Nesten 15 meter med port side om side. Brukerne er svært fornøyde, og da er vi det også.


Mekonomen Auto-Elektro


AS Auto-Elektro slo til på denne lekkerbisken. Det stod en gammel traver på 2.5 meters høyde med vindu i seksjoner der fra før av, og en kan vel trygt si at det ble en helt annen hverdag for gutta på verkstedet når denne ble satt inn. Full Vision ramme seksjoner må vi personlig si er noe av det peneste som en kan skaffe når en skal ha inn- og utsikt på sitt produkt.


Frostmyra SamdriftFrostmyra Samdrift på Smøla kjørte på med 2 slike, med fullt "utrustet" syrefast beslag.

De gamle som stod der var manuelle, men nå er de utstyrt med motor og radio.

Som eierne sa så pent; Storsvert!


<<Litt attåt>>

Ellers så øker vi forsatt salget på nye produkter, og ikke minst nye serviceavtaler og kunder.

Vi stiller desto sterkere også nå som vi er flere, og vil kunne opprettholde vår gode responstid.


Det er mange baller i lufta med alt fra sertifisering, til bidrag og til veldedighet.

Breesgård Turistsenter på Oppdal

Vi skal bidra med premie hos Breesgård Turistsenter hvor all innsamling av penger går uavkortet til Barnekreftforeningen.


Ta sjansen

Vi skal lage flåte og stille i "Ta sjansen" som går av stabelen Lørdag 24. august på "Piren" i Kristiansund. Dette blir gøy!


Vi har å henge fingrene i, og at vi kan bidra litt her og der er noe vi tar mye stolthet i.

Sommeren nærmer seg, og vi har planer om å nå ut og frem til flere kunder for å tilby et av markedets beste service til de også.


Mye spennende i vente her altså!


Ønsker dere med dette en riktig fin dag videre, og en riktig god påske!Vi snakkes!


-Nordvest Portservice

205 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page