top of page
Søk
  • Forfatterens bildeNordvest Portservice

Nytt år, nye servicerunder


I 2019 fortsetter jobben med å kvalitetssikre produkter for våre kunder.

Startskuddet for et nytt år er godt igang, og her i Nordvest Portservice kan vi ikke ligge på latsiden. Nye kunder fortsetter å strømme til med ønske om å etablere et godt samarbeid, og vi takker så meget for tillitten vi fortsetter å få.


Å gjøre en god jobb og opptre profesjonelt ovenfor våre kunder gjør at ryktet sprer seg raskt videre og det blir uoppfordret tatt kontakt med oss. Noe vi er ekstremt takknemelige for. Dette bidrar til å gjøre våre jobb hakket lettere når vi prøver å få bedrifter til å tenke på sikkerheten rundt sine porter.

Dette gjør også at vi får kontroll på porter som ikke har hatt service før. Her eksempelvis en løftewire som har sett bedre dager. Denne ble heldigvis oppdaget før det gikk galt. Men det understreker viktigheten for tilsyn på sine produkter. Om denne skulle ryke når porten er oppe snakker vi oppbygging av flere tonns trykk i fall..

Mange tenker at det ikke skjer dem, men det er så fryktelig fort gjort at det skjer noe katastrofalt. Det nettopp derfor vi er her, og gjør den jobben vi gjør. Spør om du har serviceavtale på din arbeidsplass, og ta gjerne kontakt om dere ikke har en.


Ellers så monteres det også flere kvalitetsprodukter rundt omkring på Nordmøre og omegn. Kundene er svært fornøyde, og presiserer at de gjerne stiller som referanse om noen vi oppleve et ferdigstilt produkt. Ingen unntak for Lerøy Midt AS, som ligger på østsiden av Rensvikholmen i Kristiansund.

Der kan dere stikke en tur innom få å se på porten.

Med mange års erfaring i portbransjen greier vi fortsatt ikke og la være å bli imponert over kvaliteten på Lindab sine produkter. Her er det stor klasseforskjell.


Videre ønsker vi alle våre kunder og forbindelser et riktig godt år i 2019, og vi ser framover med et stort smil om munnen. Takk for alt dere ga oss i året som gikk. Vi er svært takknemlig for dere tok sjansen på å bli med oss på ferden. Og velkommen til alle dere nye som også vil ha et godt samarbeid med Deres portleverandør.

Vi snakkes!


-Nordvest Portservice120 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page