top of page
Søk
  • Forfatterens bildeNordvest Portservice

Kvalitetsprodukt på plass

Nok en leddport på plass. Denne hos Norsk Gjenvinning i Kristiansund.


Daglig Leder, Anders Meisingset er strålende fornøyd som dere ser.


Selv om vi kjenner Lindab sine produkter godt, blir vi fortsatt imponert når vi selv ferdigstiller de. Det er en slik klasse over portene, og det blir bekreftet nok en gang når ansatte ved Norsk Gjenvinning i Kristiansund bare står å måper når vi kjører porten. "Den er jo helt stille!" er kommentaren, og det er slik det skal være mener vi. Du betaler for et produkt, og da skal du ha kvalitet for pengene.


Vi er iallefall svært tilfreds med montasjen, og ikke minst tilbakemeldingen fra kunden. Det er dette som gjør det så gøy. Det å overaske en kunde med å levere noe som er så suverent, når de selv forventer noe "helt ok" er ubeskrivelig morsomt.


Som nevnt tidligere er vi veldig stolte av å kunne levere Lindab som vårt varemerke. Den tryggheten vi har hos de kan en ikke sette en pris på. De er formidable å samarbeide med, og leverer rask etter behov og ønske.


Vil dere ha mer info om Lindab sine produkter, ift konstruksjon, materiale, eller bare generelle spørsmål. Ikke nøl med å ta kontakt!


Ha en riktig fin dag videre.

Vi snakkes.


-Nordvest Portservice179 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page